Sv. Bågskytteförbundet

Vår trotjänare som förbundskapten för recurve Tomas Johansson ska nu få avlösning av Elin Kättström, som så sent som denna säsong ingått i Tomas lag.

Nu är det dags att anmäla föreningen till Korren. Då Covidrestriktionerna nu är hävda och vi kan se fram mot mer normal verksamhet så är det tid för denna tradition.

Carina Olsson till WA

(2021-09-19 01:19)
Vi kan alla känna oss lite extra stolta idag när vår ordförande Carina Olsson blev invald i World Archerys styrelse(executive board)

Jakt-SM

(2021-09-17 07:00)
I helgen avgörs årets Jakt-SM i Tibro. Drygt 160 anmälda, vilket på seniorsidan får anses bra med tanke på Covid 19, medan det på juniorsidan är extremt få, fem unga deltagare! Här har vi alla mycket att göra.

Martin Ottosson Europamästare i barebow, liksom Erik Jonsson brons, Lina Björklund silver och Leo Pettersson samt Jaquline Ringström compound silver.

Marcus Arlefur Wällstedt, Leo Pettersson och Lukas Jacobsson vann en mycket bra guldfinal mot Italien på stranden i Porec

Bronset säkardes i mixed barebow genom Erik Jonsson och Lina Björklund på lördagsförmiddagen

Kval till World Games

(2021-09-09 21:43)
Full pott för Sverige i dagens kval till World Games som avgörs i Birmingham, USA under 2022

Imorgon tisdag kör Fält-EM i Porec, Kroatien, igång. Laget har idag måndag tränat på plats och kompletterats med de fyra som även var med på 3D-EM i Slovenien föregående vecka.

3D-EM

(2021-09-04 22:48)
Guld till Stine Åsell respektive Leo Pettersson i barebow, silver till Mikael Anderle och brons till Brian Pedersen. En suverän utdelning. Härlig återkomst för våra skogsskyttar efter nästan två års internationellt tävlingsuppehåll.

I den första internationella tävlingen i Mixedlag i ett skogsmästerskap säkrade Mikael Anderle och Ida Karlsson guldet i compound mot Italien

Imorgon måndag börjar EM i 3D i Maribor, Slovenien. Kvalet fortsätter på tisdagen, därefter går de 22 bästa i respektive klass vidare till elimineringsmatcherna.

Paralympics

(2021-08-25 08:58)
Fredagen den 27:e genomför Zandra Reppe sin rankingrond i Tokyo.

3D-SM avgjort

(2021-08-22 20:07)
Årets 3D-SM, ett efterlängtat sådant, motsvarande allas högt ställda förväntningar. Bra banor och arrangemang i övrigt gav mycket glada bågskyttar, även bland de som inte vann.

3D-SM seniorer

(2021-08-20 00:56)
Tredje SM:et på tre veckor avgörs i helgen i Oskarshamn, 3D denna gång.

E-post: info@huskvarnabk.se