Viktiga arbetsdagar i höst

07 SEP 2012 07:14
En förening som Huskvarna Bågskytteklubb kräver underhåll av såväl skjutmaterial, buttar och skogsbanor. Det finns inga "tomtar" som går omkring och håller iordning på materialet, och inte heller görs det av sig självt.
  • Skapad: 07 SEP 2012 07:14

Styrelsen har kartlagt vad som behöver göras innan vintern och även en preliminär beräkning på hur många personer som går åt till varje arbetsuppgift.

Söndagen den 7/10 kl 10:00 har vi arbetsdag och det är en hel del som måste åtgärdas innan vintern

- Belysning i förrådet och plåt på ytterdörren samt justera karmen till dörren. Förankra plywoodskivorna över fönster på förråd och gamla klubbstugan.

- Gammal tretex + gamla buttarna till sortergård

Personalåtgång 3 st + släpkärra

- Rensa och täta hängrännor på klubbhuset.

Personalåtgång 2 st

- Tavelbanans buttar rensas från tapeter gräs under slås stenar som markerar   avstånden på hela tavelbanan rensas från gräs och jord så att de syns väl rensning av ogräs under skärmtaket

Personalåtgång 4 st

- Jaktbanan inplockning av snitslar tapeter skyltar avståndspinnar  kontroll av status på samtliga buttar på norra sidan  åtgärda om behov finns se även över om några buttar ska flytas för bättre användbarhet.

Personalåtgång  8st

- Fältbanan  inplockning av avståndstavlor tapeter snitslar avståndspinnar kontroll av status på samtliga buttar på södra sidan åtgärda om behov finns se även över om några buttar ska flyttas för bättre användbarhet.

Personalåtgång 8 st

- Städning av det lilla träförrådet vad spara vad till sortergård

Personalåtgång 2 st

- Lagning av tackläka på lilla continern.

Personalåtgång 2 st

- Städning av gamla  klubbstugan eldning av skräp vad skall till sortergård uppmärkning av lådor optimera förrådsutrymmena.

Personalåtgång 6 st

- Förbered maskinpark för vintern ( Dagisgruppen )

Lördagen den 3/11 kl,10:00 är det också en arbetsdag

Följande behöver göras

- Byte av tretex i skjutväggen häng upp backstopp bakom,vad spara av det som finns bakom skjutväggen övrigt slängs, tvättning av fönster på utsidan städning av skjuthallen.

Personalåtgång      10st

- Övrigt som är kvar sedan den 7/10.

Vi har en väldigt fin anläggning som kräver en hel del underhåll för att behålla sin funktion och för att vi skall kunna utnyttja den på bästa sätt.

Vi ses på höstens arbetsdagar.

Så det är viktigt att så många som möjligt ställer upp på våra arbetsdagar ( och det kommer flera under hösten ).

Skribent: Styrelsen