Utmärkelser för Ida och Jan

06 MAR 2008 16:12
Den senaste tiden har den hänt en del i klubben.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2016 20:26

Ida Andersson och Jan Stavåker bäst i distriktet.

Klubbens medlemmar uppmärksammades vid Sydöstra Götalands Bågskytteförbunds årsmöte förra helgen. Vi gratulerar Ida Andersson som utsågs till årets tavelskytt och fick utmärkelsen årets kvinnliga prestation och Jan Stavåker som utsågs till årets 3D-skytt och årets manliga prestation.

Huskvarna Bågskytteklubb får 2008 års 1-maj stipendium

Klubben blev också 2008 års 1 maj-stipendiat. Huskvarna Socialdemokratiska förening valde i år vår klubb bland många andra förtjänta föreningar i Huskvarna.

Stipendiet som är på 10 000  kronor får klubben bl a för vår fina ungdomsverksamhet.

DM inomhus den 9 mars

Men vi vilar inte på lagrarna. Nästa stora utmaning är DM inomhus den 9 mars som vi har huvudansvaret för.  Över 140 skyttar är anmälda och kommer att kräva

mycket arbete i helgen. Arbetsgruppen med Leif Kedén i spetsen har lagt ner stor möda på förberedelserna, nu gäller det att alla ställer upp så att tävlingen

blir en i raden av klubbens framgångar som topparrangör.

Uppstartsmöte inför Älgjakten den 11 mars

När DM är avklarat, börjar förberedelserna för Älgjakten den 27 april. Alla medlemmar inbjuds därför till ett uppstartsmöte inför Älgjakten den 11 mars kl 18.30

på Träffpunkten. Vi kommer då att diskutera och lägga fast planerna för tävlingen. Klubben bjuder på kaffe och smörgås.

Skribent: Jan Ruthblad