Unga bågskyttar på nätet

03 MAJ 2010 19:42
Idén med en speciell hemsida för klubbens ungdomar har pendlat fram och tillbaka de senaste åren. Första versionen lanserades för 7 år sedan, och så sent som förra året gjordes ytterligare ett försök att starta igång en sida.
  • Skapad: 03 MAJ 2010 19:42

I och med de nya arbetsgrupperna och att klubben expanderar görs nu ytterligare ett försök att starta igång sidan. Gunnar Eysteinsson har tagit på sig ansvaret att hålla sidan uppdaterat med viktiga datum som rör ungdomarna och föräldrarna. Det finns lite tisp och idéer för hur man ska gå till väga när man ska köpa material, samt så kommer vägbeskrivningar till de närmsta klubbarna att uppdateras för att alla lättare ska kunna hitta till tävlingarna. Sidan kommer också ha en intervju med en skytt varje månad där vi får veta lite mer om varandra - även kallad månadens skytt.

Ungdomssidan är integrerad med klubbens officiella sida, och om någon känner för att hjälpa Gunnar med material eller text så är de välkomna att  göra det. Att administrera hemsidan är väldigt enkelt och det går snabbt att lära sig. Sidan är än så länge fortfarande under uppbyggnad.

Ungdomssidan kan du nå via snabblänken https://www.huskvarnabk.se/ungdom

Skribent: Tom Pedersen