Hoppa till sidans innehåll

Svenska mästerskapen väntar för Huskvarnas skyttar

24 FEB 2009 16:54
I helgen arrangeras Svenska mästerskapen inomhus för seniorer i Eskilstuna, och Huskvarna har endast fyra skyttar på plats.
  • Skapad: 24 FEB 2009 16:54

Tävlingen som ligger väldigt tidigt i år i förhållandevis till andra år har dragit mer än 250 skyttar som ska skjuta över två dagar. Den första dagen skjuter man en grundomgång och en viss procent av de skyttarna i varje klass går vidare till andra dagen. De som går vidare får skjuta en eliminering, för att sedan skjuta finaler. I denna tävlingsformen behövs det jämnhet och nerver för att komma långt.

 

De fyra skyttarna som ska skjuta är;

Hanna Janeke (DF 19)


Hanna har haft en säsong som har gått upp och ner, men nu senast så sköt hon personligt rekord med sina 536 poäng. Om hon håller den klassen så har hon goda chanser att komma långt under SM tävlingarna.

Ida Andersson (DF 19)

Ange alt-text här.
Alla har vi nog läst om att Ida har slagit rekord efter rekord, men nu är det en seniortävling och precis som Hanna tävlar Ida mot Sveriges främsta elit. Det hindrar henne dock inte från att slå dem, sina personliga rekord, eller båda delarna.

Erika Harrysson (DF 19)


Som tidigare nämnt så har Huskvarna bågskytteklubb fått ett uppsving på fristilssidan vilket innebär att vi fått fram väldigt många lovande skyttar. En av dem är Erika som precis som Hanna slog sitt personliga rekord i Skövde, vilket bådar gott inför helgen.

Tom Pedersen (HC 19)


Tom har haft en formtopp som aldrig förr och slog sitt personliga rekord med nio poäng i november månad. Sedan dess har han skjutit bra och stabilt, men med några motgångar titt som tätt. Vi får dock hoppas att han håller i under helgen.

 

Förhoppningsvis kommer vi att kunna rapportera hur det går för Huskvarnaskyttarna under lördagskvällen, med informationen om ifall de har gått vidare till elimineringsomgången eller inte. Rapportering är dock endast möjlig om vi lyckas få igång det trådlösa nätverket på hotellet ;)

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info