Start av ungdomsträningen

11 MAR 2021 19:04
Vi kommer nu äntligen att starta upp ungdomsträningen igen. Följande gäller för de olika åldersgrupperna.
  • Skapad: 11 MAR 2021 19:04

Ungdomar födda 2005 och senare

Träning onsdagar klocka 18.00-19.00. Med start den 17 mars.

Ungdomar födda 2002–2004

Vi har gjort bedömningen att vi inte kan bedriva träningen inomhus för den här åldersgruppen på ett smittsäkert sätt. För att komma i gång tidigare med utomhusträningen så kommer vi att erbjuda träning på några helger framåt.
En första träning söndagen den 11e april klockan 10.00-12.00. Anmälan till This is a mailto link senast den 9e april.

För att vi ska kunna hålla i gång träningen så gäller följande för alla. Oavsett om du tidigare har haft Covid-19 eller är vaccinerad:

• Om du har symtom, stanna hemma!
  • Har du blivit utsatt för smitta ska du följa Regionens riktlinjer. Det innebär att även om du inte har symtom ska begränsa dina sociala kontakter och undvika gruppaktiviteter som träning i grupp. Du ska inte besöka bågskytteklubben de kommande 14 dagarna från att du blivit utsatt för smitta även om du planerar att träna ensam.
  • Håll två meters avstånd
  • Tvätta eller sprita händerna direkt när du kommer till klubben
  • Du måste ha egen tabb och armskydd
Skribent: Hanna Janeke