Planeringsmöte med finbesök

08 MAJ 2009 10:26
På onsdagen den 13:e maj klockan 18:30 genomförs årets första planeringsöverläggning där vi kommer att diskutera redan beslutade planer, men också diskutera hur vi ska göra för att förbättra vår förening.
  • Skapad: 08 MAJ 2009 10:26

Som gäst har bågskytteklubben äran att ha Svenska Bågskytteförbundets ordförande Berryl Arvehell. Berryl kommer att vara med och medverka under mötet och diskutera med oss hur han ser på vårt arbete, och hur vi ska kunna utveckla bågskyttesporten i helhet.

Alla medlemmar är välkomna att deltaga på mötet, och som vanligt blir allting mycket bättre om man är fler personer som är med i diskussionerna. Infallsvinklar och perspektiven är olika hos styrelsemedlemmar, skyttar och föräldrar vilket kan inleda en interaktion mellan styrelse och medlemmar, med givande diskussioner. Klubben kommer under mötet givetvis att bjuda på fika!

Skribent: Tom Pedersen