Personliga rekord och medaljer på GM

14 NOV 2006 20:31
I söndags så avgjordes det sista Götalandsmästerskapet någonsin i Grästorp som samkörde med sin tävling Höstrusket. Svenska Bågskytteförbundet har beslutat att slopa landsdelsmästerskapen i framtiden då de inte längre anses ha någon status.
  • Skapad: 14 NOV 2006 20:31

Nytt personligt rekord, 470 poäng.

En som lyckades kanonbra var Pontus Stavåker i HK 13 som visade att kapaciteten finns till att skjuta bra och höga poäng. Med ett nytt prydligt personligt rekord på 470 poäng så kunde han stolt gå därifrån. Pontus hade endast två dåliga pilar och inte en enda bom, vilket är ett av Pontus huvudmål varje tävling. En annan som visade att hon kunde skjuta höga poäng var Erika Harrysson som denna gång fick ställa upp i DF 19 där hon kom tvåa på 472 poäng efter klubbkompisen Veronica Gustafsson som i söndags inte mådde riktigt bra. Det visar att Verra har kapaciteten att skjuta bra fastän hon inte mår så bra fysiskt. Det blev även en vinst för Huskvarnas del i långbågeklassen där Jan Stavåker också visade storformen. Jan är den som utan tvekan har tävlat mest av seniorerna i klubben vilket också visar sig på tävlingsresultaten efter varje tävling där han ständigt utvecklas uppåt i listan. Vi hoppas att Jan under inomhus SM i Eskilstuna nästa år är en av de kandidater som fightas om medaljerna.