Hoppa till sidans innehåll

Nationella allmänna råd för covid-19

12 MAR 2020 21:42
Från och med den 14 december ersätter de nya nationella allmänna råden de lokala. En stor förändring gällande idrott är att det nu under smittsäkra former tillåts träning för alla åldrar.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 21:42

Det är glädjande nyheter som gör att vi under anpassade omständigheter har en förhoppning om att kunna starta träningarna igen till vår terminen, inget datum är satt för detta ännu.

Till er som tränar i lokalen med egen nyckel vill jag särskilt framföra de råd som specifikt gäller för idrottsrörelsen för att minimera risken för smitta.

  1. Håll avstånd till varandra
  2. Dela inte utrustning med varandra
  3. När det är möjligt genomför aktiviteten utomhus
  4. Undvik gemensamma omklädningsrum
  5. Res till och från aktiviteten individuellt
  6. Utför aktiviteten i mindre grupper


Jag vill påminna om att i våra lokaler finns det stor risk för trängsel och det är ert ansvar att se till att ni håller 1.5m avstånd till varandra hela tiden.

Även om råden kommer innan jul vill jag även påminna om hur ansträngt det är i vården just nu och vi står inför jul och nyårshelgerna. Ta inga onödiga risker, använd hjärnan inte hjärtat. Glöm inte bort de grundläggande förhållningssätten till att förebygga smitta. Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk, tvätta händerna ofta & håll avstånd.

Med vänlig hälsning
Sofie Ståhlkrantz


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info