Meddelande från "en gammal räv"

20 JUN 2012 17:24
Då och då får föreningen beröm från föräldrar eller skyttar från andra klubbar. Nu har en av klubbens äldre medlemmar lämnat ett meddelande till....
  • Skapad: 20 JUN 2012 17:24

...........Föräldrarverksamheten!

"Är en mycket gammal klubbmedlem som var på föräldrarverksamhetens avslutning för vårsäsongen denne regniga måndagskväll. Jag vill framföra mitt Stora Tack för en trevlig kväll. Föräldrarverksamheten genom familjerna Ståhlkranz med Jennie som drivande, betyder mycket för klubbens ungdomar och oss andra. Under kvällen, trots regn, genomfördes tipspromenad och även korvgrillning med grillmästaren Björn Gustavsson. Det var fina lotterier och kaffe med tårta och som avslutning framförde Jennie Ståhlkrantz föräldrarverksamhetens uppskattning till våra fina ungdomsledare och tränare med en välförtjänt premie. Jag hoppas att dessa ungdomar och knattar men även seniorer kommer att föra fram klubbens färger i alla disipliner på tävlingsbanorna i framtiden. Tack till er alla!

Hälsningar Per Hackberg