Hoppa till sidans innehåll

Leif Kedén vann i Västbo

02 JUL 2007 09:49
Det var Leif Kedén som mycket överraskande blev bäste Huskvarnaskytt när Västbos Bågskyttar bjöd på sin 3D tävling. Denna gång sköts tävlingen i skogen runt Anderstorps Orienteringsklubbs stuga.
  • Skapad: 02 JUL 2007 09:49

En mycket knixig och svår bana som bjöd på många luriga mål. Det var många som hade missat målen och arrangörerna hade fullt upp att leta efter bortskjutna pilar. Men Leif hade idag inga problem utan gick runt banan på 30 mål helt utan bommar. Leifs första 15 mål innehöll bara tre fullpoängare och slutpoängen 174. Men med ett perfekt skytte på andra varvet nådde Leif 199 poäng och vinsten i HC50 var klar med en marginal på närmare 50 poäng till tvåan. Dagen skytte hade räckt till en tredjeplats i elitklassen, slagen med tre poäng så bra var skyttet för Leif denna dag.Nu var det även fler Huskvarna skyttar som sköt bra. Jan Stavåker blev tillslut sexa efter särskjutning i HLB19. - Det kändes inte så där jätte bra idag sa Jan efter målgång. Men hans 288 poäng är godkänt för en långbågsskytt.

Även Håkan Karlsson borde vara nöjd i sin första tävling i HC19. Nu grämde sig Håkan en hel del efter några som han själv uttryckte det ”enkla missar”. Med 273 poäng slutade Håkan sexa.

För ungdomarna så visade Pontus Stavåker ännu en gång att han är en riktigt bra skogsskytt. Efter en formidabel slutspurt sköt han upp sig till en andra plats i HK13 med 273 poäng. Då ska ni veta att det var rätt tuffa skjut avstånd för Pontus och hans kompisar.Här gjorde även Adam debut i Huskvarnatröjan och sköt sin första tävling. Det slutade med en åttondeplats och 138 poäng.

Skribent: Erik Larsson

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info