KM 4/10!

18 SEP 2014 21:55
Lördagen den 4/10 kl. 10:00 kommer Huskvarna BK skjuta årets utomhus KM. Alla medlemmar är välkomna att delta!
  • Skapad: 18 SEP 2014 21:55

Dagen kommer att vara uppdelad i 2 delar, KM och en fest för ett bra genomförande av årets 3D-SM arrangemang. Alla som var med och gjorde 3D-SM  möjligt är självklart välkomna även om man ej ännu är medlem i klubben.

KM:et kommer att vara uppdelat i två delar också, tavla och skogsskytte. Resultaten kommer att räknas ihop från dessa båda för att utse årets Klubbmästare i de olika skjutklasserna.

Efter själva KM:et är avslutat kommer det finnas tid att åka hem och byta om till lite finare alternativt mindre svettiga kläder inför kvällens festligheter. Klubben kommer bjuda på mat, dryck och en massa andra roligheter under kvällen.

Hoppas vi ses på KM!

Skribent: Dennis Ståhlkrantz