Hoppa till sidans innehåll

John Blund ställde till det för Jeff

14 JUN 2009 19:11
Tre skyttar från Huskvarna åkte ner dagen innan till Oskarshamn för att skjuta Herrgårds 3D’n som Skogens IF arrangerar. Dessa var Tony Lindeberg, Håkan Karlsson och Jeff Freding. Vädrets makter hade bestämt sig för att det skulle vara gråmulet med en stänk regn då och då, och så förblev det. På kvällen blev det grillning med trevligt sällskap. Det var ett tiotal andra skyttar som hade kommit för att övernatta.

  • Skapad: 14 JUN 2009 19:11

Tävlingen var lagd som en tre-klöver slinga och målen var fint placerade. Arrangörerna hade gjort ett bra jobb med att rensa banan så att det var lätt att ta sig fram till målen. Själva skyttet från våra tre herrar gick det desto sämre för. Jeff fick inte riktigt den sömn han hade önskat, kanske beroende på att han har legat och lyssnat på den snarkorkester som fanns i skjuthallen kvällen innan.

Håkan och Tony hade inte hört något (undrar vad det beror på?) I vilket fall så funkade inte skyttet så bra för Jeffs del och en kobination med avståndsbedöming blev variationerna för stora. Jeff Hamnade på en 4:e plats i HF19 med 329p. Tony kände själv att han hade tränat för lite i skogen och hans utfall blev en 9:e plats i C19 med 358p. För Håkan ville det sig inte alls,

han skrapade ihop 291p i C19 klassen. Håkan var väldigt nöjd med tävlingen och tycker att hela tillställningen var bra.
- Det finns så otroligt många trevliga människor i bågskyttevärlden att just själva skyttet blir en bi-sak säger Håkan och jag kan bara hålla med honom.
- Jag vill tacka Skogens IF för allt jobb de har lagt ner med tävlingen samt att vi har fått logi för natten. Detta kan bli en tradition, om det nu inte redan är det.

Skribent: Jeff Freding

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info