Inbjudan till två superroliga arrangemang!

11 MAR 2010 13:21
Är du förälder till en skytt i klubben? Har du då någon gång tänkt "Träffa mitten kan ju inte vara så svårt"?
  • Skapad: 11 MAR 2010 13:21

Nu har du chansen att bevisa för dig själv hur duktig du är på sporten. Eftersom dina barn skjuter så har du garanterat observerat flera hundra av deras skott, vilket har satt dina grunder i sporten. Föräldrargruppen tillsammans med ungdomsledarna inbjuder därför till en kväll för föräldrar där ni får testa på sporten lite, och dessutom fika efteråt! Kan det bli bättre?

Det andra arrangemanget är ett tvådagarsläger som hålls för alla juniorer (10-16 klass) i april. Ta chansen att lära av varandra. Klubben har många duktiga juniorer som kan dela med  sig av sina erfarenheter på större tävlingar, samt att du som är ny får en grundläggande introduktion i utomhusskytte!

Verkar det intressant?

Ladda hem inbjudan till båda arrangemangen här.

Skribent: Tom Pedersen