Höstläger i Huskvarna

16 NOV 2006 00:23
Förra helgen så hade klubben ett läger för klubbens skyttar, framför allt de skyttar som nästa helg ska skjuta hemmatävlingen Lilla Vätterpilen.
  • Skapad: 16 NOV 2006 00:23

Det var 11 skyttar på läger, och många av dem var deltagare från nybörjargruppen som startades i mitten av september. Det är också roligt att 8 av 15 deltagare från Huskvarna är just nybörjare på Lilla Vätterpilen. Förutom dem så var det lite mer erfarna skyttar som vet hur det går till.

Ledare för lägret var Hanna Janeke, Tom Pedersen och Veronica Gustafsson som såg till att ungdomarna fick mat på fredagskvällen genom Reine Svahn som agerade kock. På lördagen var det Mia Johansson som stod för kosten! Mycket god mat var det! Under lägret så fick deltagarna skojskjuta och prova olika bågar samt att det hölls en och annan tävling där de fick skjuta på ballonger med lappar bakom med en uppgift som de skulle göra. Exempel på detta kunde vara att gå och krama en kompis, springa ut till köket och tillbaka eller göra fem upphopp. Det blev dock lite mer seröst under lördagen då de fick skjuta 60 pilar, precis som på en riktig tävling med skjutljus och signaler. Många av skyttarna var duktiga och det bådar gott inför Lilla Vätterpilen.