Hanna Janeke - Årets ledare

10 FEB 2009 17:15
Bågskytteförbundets styrelse beslutade vid sitt sammanträde den 6 februari, på förslag av Huskvarna Bågskytteklubb, utse Hanna Janeke till årets kvinnliga ledare i Svenska Bågskytteförbundet 2008.
  • Skapad: 10 FEB 2009 17:15

Klubbens nominering till förbundet var följande:

"Huskvarna Bågskytteklubb har beslutat nominera Hanna Janeke till utmärkelsen årets kvinnliga ledare i SBF. Huskvarna Bågskytteklubb är inne i en positiv utveckling som i hög utsträckning bygger på klubbens ungdomsverksamhet. Hanna Janeke är ungdomsansvarig i vår styrelse och är den som håller igång vår framgångsrika klubbskoleverksamhet. Hanna har genom sitt oegennyttiga arbete i stor utsträckning bidragit till klubben framgångar och är en mycket uppskattad ledare i klubben.

Vi anser därför att Hanna Janeke är en stark kandidat till att bli årets kvinnliga ledare i Svenska Bågskytteförbundet."

Den motsvarande utmärkelsen för herrar gick till Sune Appelqvist, Skogens IF för sina insatser i deras verksamhet.