Fältskytte på Träffpunkten

11 APR 2007 10:19
Som kanske många vet så finns det 12 märka fältmål uppsatta runtom klubbens anläggning. Vid varje mål så sitter det en skylt som visar vilket avstånd det är fram till tavlan från respektive skjutpåle.
  • Skapad: 11 APR 2007 10:19

Banan kommer att ge dig allsidig träning. Du skjuter in dina avstånd och lär dig skjuta fält med olika svårighetsgrader.

På klubben så finns det skjutkort som du kan ta av när du ska ut och skjuta. Du går alla 12 målen och räknar samman dina poäng. När du har slagit ditt personbästa så skriver du upp det på en lista (som också sitter på klubben) och det blir som en liten intern tävling, att den som har utvecklats mest under året vinner ett mindre pris. Självklart så skriver du upp dina poäng efter andra skjutpasset, för att i regel slår du ju ditt personbästa direkt.