Ett år har redan gått

12 AUG 2008 11:33
Det är nu ett år sedan som den nya hemsidan lanserades för Huskvarnas del. Sedan dess så har vi fortsatt att ha Sveriges förmodligen snyggaste hemsida, samt den mest uppdaterade.
  • Skapad: 12 AUG 2008 11:33

Detta är naturligtvis till stor del medlemmarnas förtjänst som är aktiva och är ute och tävlar så att det finns något att skriva om. Men för att varje tävling ska få ett referat så innebär det att en person tar på sig ansvaret att maila Tom eller Erik en liten informationstext innehållande;

- Vad det var för tävling.
- Vilka som var där.
- Vad det blev för resultat.
- Väderförhållande (utomhus)
- Hur Jakt/Fält/3D-banan var lagd.

Texten behöver inte vara sammanhängande, men tillräckligt informationsrik så att man kan göra en artikel av det. Om man har tagit en fin bild så går det att maila iväg den också.

Du kan maila Tom här, och Erik här.

Hemsidan fungerar också som en sammanhängande informationskälla för alla medlemmar när styrelsen eller ungdomsledarna vill informera om bland annat arbetsdagar eller andra aktiviteter som kommer att hända inom den närmsta framtiden. Därför så är det också viktigt att man besöker sidan så ofta som möjligt för att inte missa något viktigt.