Brons till Ruthblad på Fält SM

12 JUL 2009 16:56
Juli månad är svenska mästerskapsmånaden då inte mindre än fem mästerskap genomförs. Denna helgen var det svenska mästerskapen i fält för seniorer.
  • Skapad: 12 JUL 2009 16:56

Jan Ruthblad var ensam startande från Huskvarna då fält inte är så populärt att skjuta i klubben av någon anledning. Men desto större procentuell utdelning i medaljer!

Stallarholmen utanför Stockholm var arrangörsklubb och de hade lagt en varierande bana där regenet faktiskt inte störde så mycket. Under söndagens skytte höll sig regnet borta. Janne som tampats länge med en axelskada och till viss del guldskräck fick revanch under tävlingen och tog alltså en bronsplats i HK 60 med sina 505 poäng. Det här blir en av många medaljer som Janne har erövrat under sin tid som bågskytt, och fler lär det bli.

Grattis!

Skribent: Tom Pedersen