Är du intresserad av en träningsoverall och/eller träningsbag?

05 SEP 2010 16:35
Sofie Ståhlkrantz har fått i uppdrag att ta fram nya träningsoveraller till klubbens medlemmar. Det går även att köpa en tillhörande bag för en relativt låg kostnad.
  • Skapad: 05 SEP 2010 16:35

Träningsoverallen är en vindoverall av märket Pro Touch. Vårt klubbmärke kommer finnas tryckt på ryggen.

Overallen finns i storlekarna
Junior 120-130, 140-150 och 160; kostnad ca 400kr.
Senior XS-XXL;  kostnad 450kr

Exakt pris kommer när jag vet hur många som beställer. Ju fler som beställer ju lägre blir kostnaderna för trycket på ryggen.

Vid två tillfällen kommer det gå att prova overallerna - en måndag och en onsdag under samma vecka. Då man får prova ut storlekarna samtidigt beställa och betala. Ingen beställning kommer att göras av overallen förens betalningen är gjord. Om man är under 18år måste man ha målsmans underskrift. Exakt vilka datum som det går att prova overallerna på kommer upp på hemsidan och whiteboardtavlan på klubben inom kort.

Bilden visar den ungefärliga färgen som kommer att vara på väskan.

Väskan kommer finnas i två olika storlekar;
Small 160kr
Medium 180kr

Märket syr vi på själva och det kostar ca 35kr extra. Finns att köpa på klubben.

På klubben kommer det finnas en intresseanmälningslapp på nödutgångsdörren vid anslagstavlan där man får skriva upp sitt namn och vad man är intresserad av att köpa.

Vid frågor kontakta Sofie Ståhlkrantz 0735 12 23 56

Skribent: Tom Pedersen