Älgjakten

31 AUG 2013 22:48
Årets Älgjakt blev något av en flopp - rent deltagarmässigt. Totalt 32 skyttar anmälda, varac 30 kom till start blev det ett minimalt startfält. Det gjorde dock inte att resultaten uteblev.
  • Skapad: 31 AUG 2013 22:48

En klubbkamp blev det i HB10 mellan Daniel Häll och Robin Cronheim. Vinner ur striden gör dock Daniel med 490 poäng mot Robins 305. Vinst blev det även för Mathias Häll i LB13 med sina 195 poäng.

Ett tackbrev skickas även från tävlingsledaren;

Älgjakten, lördagen den 31 augusti 2013 avgjordes av 26 utomstående deltagare och 4 HBK juniorer. Alla skyttar var mer än nöjda över en extremt utmanande och väl lagd bana av Ulrik Rydberg.

Vädret var i stort sett det bästa möjliga för en bågskyttetävling, 18 grader varmt, vindstilla och uppehåll. Jag vill rikta ett STORT TACK till dagisgruppen (klubbens pensionärer, reds. anm.) som lagt ner stort arbete under veckan att lägga banan. Utan dagisgruppens stora insats hade det blivit stressigt och tungt att hinna med uppgiften.

Beklagar bara att inte fler skyttar fick uppleva bland det bästa HBK kan erbjuda.

Återigen ett STORT TACK.

Tävlingsledaren Rickard Johansson