Hoppa till sidans innehåll

Vinterserien

30 NOV 2009 10:55
I helgen stod Huskvarna som värd för den 3:e omgången av Vinterserien. Vädret kunde man inte klaga på så här års. Det var bitvis kyligt men solen tittade fram en liten stund. 28 entusiastiska skyttar stod utanför Träffpunkten för att prova på våran bana som bestod av 2x15 mål. En röd och en blå slinga. Allt flöt på och vi fick bra kritik för banan.

  • Uppdaterad: 05 OKT 2016 20:26

Tyvärr var det bara tre skyttar från Huskvarna som deltog i tävlingen. Kurt Frisk som var den äldste skytten från vår klubb hade lite bekymmer med siktskalan i början av tävlingen, men under andra hälften fick han till det lite bättre och kunde få ihop 330 poäng i Compound klassen.

Jan Stavåker har börjat hitta formen igen och är nöjd med sitt resultat på 300p i Långbåge. Jeff Freding som skjuter fristil började det väldigt bra för. Han fick ihop 191p under första halvan men sen under andra halvan tappade han lite motivation och utfallet blev inte som han hade tänkt sig. Han slutade med 347p som han inte är riktigt nöjd med.


Nästa gång Huskvarna kommer att ha Vinterserien kommer att vara någon gång under februari. Datumet är i skrivande stund inte känt. Vi får se hur intresset kommer att vara för att arrangera Vinterserien vid den tidpunkten. Jag vill passa på att tacka alla som ställde upp och hjälpte till för att göra denna deltävling möjlig.

 

Resultatlista.

Skribent: Jeff Freding

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info