Hoppa till sidans innehåll

Toppresultat i Lindome

10 MAR 2007 10:29
I lördags avgjordes Marspilen i Lindome en ungdomstävling för skyttar under 16 år. Det var bara 28 startande vilket gjorde att tävlingen sköts i ett rasande tempo. Efter två och en halv timme var både tävling och prisutdelning klar.
  • Skapad: 10 MAR 2007 10:29

Ida efter segern i HF13

 

Vilket visade sig var tufft för vissa då poängen rasade lite mot slutet, så var det för Albin som sköt mycket bra poäng första halvan av tävlingen men inte riktigt orkade hela vägen. Albin tog ändå hem silvermedaljen i HC 13.

Ida och Edvin däremot visade att de har prickat in storformen båda sköt personligt rekord och knep första platserna i sina klasser. Ida som var enda fristilstjejen fick tävla mot killarna och vann på fina 517 poäng. Edvin höjde sitt personbästa till otroliga 550 poäng.

Även Carl vann sin klass men var inte riktigt nöjd med poängen. Carl har haft en handskada sen en tid tillbaka så han ska inte vara alltför missnöjd med 528 poäng.

Jesper och Oskar gjorde debut i fristilsklassen och gjorde mycket bra ifrån sig. Oskar hade lite problem i början av tävlingen och i mitten av andra halvan men kämpade sig tillbaka och avslutade tävlingen mycket fint. Han knep bronset på 485 poäng.

Jesper var nöjd med sin insats idag, vilket han också ska vara, för efter en riktig kämparinsats där han ökade sina poäng de sista 30 pilarna kom Jesper upp i 450 poäng och det räckte till en fjärde plats.

I HK 13 var det tufft. Där kom Pontus femma på 478 poäng efter ett stabilt skytte. Erik sköt många bra serier men orkade inte riktigt hålla ihop det mot slutet. Idag slutade Erik 7a på 442 poäng. Vilket är mer än godkänt med tanke på det tempo som tävlingen sköts i.

Deltagarna från Huskvarna
Skribent: Erik Larsson

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info