Nytt personligt rekord av Jespher

29 NOV 2008 19:45
Huskvarna fick med sig många ostar hem från Motalas tävling Julosten. Bästa prestationen stod Jespher Johansson för som höjde sitt personliga rekord med 9 poäng.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2016 20:26

Bland seniorerna var det Hanna Janeke och Jan Stavåker som presterade bästa. Båda fick skjuta finalerna. Hanna förlorade semifinalen mot Skogens Sofie Johansson efter att ha tappat för mycket poäng i andra serien. Hanna tog sedan revans mot Lisa Appelqvist också hon från Skogen, vilket ledde till en bronsost.

Jan Stavåker var hårt pressad i semifinalen men vände matchen totalt i tredje serien och fick skjuta guldmatch mot Åtvidabergs Sören Vikingsson. Finalen förlorade dock Jan med 99 mot 106.

Tom Pedersen startade väldigt stark med 289 poäng efter 30 pilar. Sedan tappade han några placeringar efter att skjutit 284 i andra omgången. Tom slutade på en femteplats i HC19. Leif Kedén slutade på en fjärdeplats i HC50.

Juniorerna

Bästa prestationen bland juniorerna stod Jesper Johansson för som ökade på sitt personliga rekord med nio poäng. Hans 558 räckte till en andraplats i HF13. Guldet i HF13 gick till Ida Andersson som sköt 568 poäng.  Adam Knutsson slutade på en femteplats och Robin Johannson på en åttonde.

I HK/DK10 var det en intern syskon kamp mellan Tim och Lousie Eckerström. Louise hade ledningen länge men Time gick ikap. Totalt sluta de båda på 368 poäng, men Louise hade fler skjutna tio. Tim slutade på en åttondeplats strax bakom Axel Svahn på sjunde plats. Louise poäng räckte till en andra plats.

Resultatlista