Hoppa till sidans innehåll

Information om inomhus SM 2011

25 NOV 2010 18:05
Eskilstuna BS och Svenska bågskytteförbundet meddelade härromdagen att inomhus SM för seniorer kommer att gå i Eskilstuna 2-3 april 2011.
  • Skapad: 25 NOV 2010 18:05

Då tävlingen kommer att ligga i anslutning till Hotell Bolinder Munktell så innebär det även en stor belastning på bokningar under denna helgen. Som arrangör kan de räkna med ca 350 skyttar plus publik som ska ha någonstans att sova.

 

För att garanterat få plats har Huskvarna BK gjort en preliminär förbokning på fyra 3-bäddsrum. Om du är intresserad av att ta en av sängplatserna så måste du skriva upp ditt namn på en lista som sitter på bågskytteklubben från och med måndag 29/11. Denna listan är INTE samma sak som en anmälningslista till självaste SM-tävlingen. Detta beror på att föräldrar/andra oftast vill följa med och heja på. Alltså kan en skytt representera flera sängplatser.

 

Ditt namn/dina anhörigas namn SKA stå på listan SENAST den 13:e december. Efter detta datum måste du själv se till att skaffa någonstans att sova. Det är med andra ord dags att redan IDAG fundera över om du ska skjuta SM eller inte. Tilläggas ska att om ditt namn står på listan så är den mer eller mindre bindande. Med andra ord så bör du skaffa en ersättare till din sängplats om det skulle vara så att du inte kan vara med.

 

Prisuppgifter för vad ett hotellrum skulle kosta är ännu inte klart utan mer information kommer senare.

Skribent: Tom Pedersen

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info