Storslam för Huskvarnas fristilsskyttar

06 DEC 2009 18:05
Huskvarnas yngre juniorer fick maximal utdelning under juniortävlingen i Lindome. Tuffaste matchen var mellan Jenny Wredberg och Sanna Bjerenius.

• Skapad: 06 DEC 2009 18:05

Jenny Wredberg och Sanna Bjerenius gick en stenhård match. Båda två drog ifrån i början av tävlingen. Efter första 30 pilarna ledde Sanna med 278 poäng mot Jennys 271 poäng. Det sista 30 pilarna blev väldigt avgörande, Jenny jaga Sanna och kom ifatt. Till slut hade både Jenny och Sanna fått ihop 543 poäng. Jenny drog det längsta står och vann eftersom hon sköt 20 st fullträffar mot Sannas 15.

Robin Johansson tog även han hem slutsegern i herrklassen. Robin vann enkelt med sina 521 poäng. Tvåa i klassen kom Joakim Gunnarsson som sköt en mycket bra tävling.

Nu är det dags för lite julträning för våra juniorer för att komma igång inför våren och dess tävlingar.

Tyvärr har inte Lindome redovisat en resultatlista. Det är anledningen till att poängen inte är fullständiga.

Resultatlistan publiceras på den här sidan