Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus, covid-19

12 MAR 2020 21:42
Viktig information till Huskvarna bågskytteklubbs medlemmar i samband med Coronavirus, covid-19. Kom inte till klubben med luftvägssymtom så som hosta, snorighet och feber.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 21:42

Idag har Huskvarna bågskytteklubb kommit överens om följande:

• Har du luftvägssymtom som finns beskrivet på folkhälsomyndighetens hemsida i samband med coronavirus ska du inte vistas i lokalerna. Symtom som framförallt rapporterats är feber och hosta. Men också andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk är vanliga symtom. 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

• Skulle någon mot förmodan komma till träningarna med symtom, har tränarna rätt att avvisa dig från klubbens lokaler. 

• Har du varit i länderna där det finns rekommendationer om reseavrådans från UD, får man inte vara i klubblokalerna de kommande två veckorna. Länder som detta gäller i dagsläget är: Österrike, Italien, Sydkorea, Iran, Kina.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/reserekommendationer-fran-ud/

Under den närmsta tiden är det oerhört viktigt att hålla sig uppdaterad på vår hemsida, mail och sociala medier (för er som har detta), rekommendationerna förändras snabbt i dagsläget.

Sofie Ståhlkrantz kommer vara vår kontaktperson för dessa frågor inom klubben.

Det som styrelsen vill påpeka är vi har flertalet medlemmar i olika riskgrupper och därför är det oerhört viktigt att alla tar sitt eget ansvar för att stoppa denna smittspridning. STANNA HEMMA OM DU HAR SYMTOM.

Skydda dig och andra från smittspridning

Skribent: Sofie Ståhlkrantz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Huskvarna BK - Bågskytte
Träffpunkten / Öxnehaga, Box 5024
56105 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036141678
E-post: This is a mailto link

Se all info