Arbetsdag 14/6

02 JUN 2008 12:40
Vi hoppas att alla medlemmar är intresserade av att bibehålla vår standard på anläggningen, Träffpunkten. För att klara av detta så behöver den också underhållas då och då.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2016 20:26

Därför hoppas jag att ni prioriterar denna dag (14/6) för att göra det underhållsarbete på anläggningen som behövs göras innan semestern börjar. Jag har tagit mig friheten att namnge ett antal personer till följande uppgifter. Ni som inte är namngivna hoppas jag att ni kommer och hjälper till ändå.

1. Ansvarig av penslar, färg och övrigt: Tomas W, Rickard J, per H och Kurt F.
2. Rengörning av stuprör innan 14/6: Dagisgruppen
3. Ansvarig av målning stora stugan (det vita): Rickard J, Leif K, Tony L och Tom
4. Målning och skrapning av gamla klubbstugans södervägg: Rolf, Jepher J, Adam K, Leif G, Björn G och Erik G.
5. Köra skräp till sortergården: Sören G, Ulrik och Jeff
6. Målning förråd: Per H, Leif H och Tomas W.
7. Laga trappan vid förrådet: Håkan K, jan R, medhjälpare av grupp 6.
8. Fika under dagen: Conny A, L-G Sandberg, Sören G och Jan R
9. Diverse arbete: Dagisgruppen
10. Rep av material, bågar och pilar: Hanna, Erik L, Erika H, Verra G, Ulrik R och Elin K.

Hoppas innerligt att alla ställer upp!

Med vänlig hälsning,

Per Hackberg, Fastighetschef