Minnesfonden 2012

19 OKT 2012 07:56
Huskvarna Bågskytteklubb instiftade för några år sedan en minnesfond som en del i att stödja ungdomars utveckling i bågskyttesporten och samtidigt hedra de som har bidragit till föreningens utveckling genom åren. Fonden tilldelar en summa pengar till den skytt som ansöker och har bästa motivering till varför just han/hon ska tilldelas priset.
  • Skapad: 19 OKT 2012 07:56

Efter att skytten fått pengarna ska det efter en tid skriftligt redovisas till styrelsen hur pengarna har används.

Tidigare skyttar som har fått minnesfonden är Ida Andersson, Jespher Johansson och Sofie Ståhlkrantz.

Skicka din ansökan till Roger Ståhlkrantz på This is a mailto link. I din ansökan ska finnas en beskrivning av ditt nuvarande skytte, vad du har för framtida mål och hur du planerar att pengarna ska användas. Ansökan ska vara inne senast 30 november.

Läs mer om Minnesfonden här.

Skribent: Tom Pedersen