Hitta oss

Träffpunkten
Vi håller till i vår klubbstuga "Träffpunkten" på Öxnehaga i Huskvarna. Här har vi en inomhusbana 23x11 meter samt en utomhusbana 110x80 meter. I skogen finns en jaktbana utlagd.
För att komma till vår bågskytteanläggning på Öxnehaga så tar du av vid E4:an mot Huskvarna och följer sedan skyltar mot Öxnehaga. Kör Öxnehagaleden till du ser en skylt på vänster sida med texten bågskytte. Om du kommer med buss från Jönköping så tar du linje 2 (Gula linjen) till Öxnehaga Centrum. Där byter du buss till linje 15. Kliv av antingen vid sista hållplatsen på Kohagsgatan eller åk med två hållplatser ytterligare. Kommer du från Huskvarna så tar du linje 15 från Huskvarna Centrum. På helgerna är det linje 13 som gäller.

Det finns inget album kopplat till denna sida.