Börja skjuta

Att skjuta pilbåge är inte bara roligt, utan ger också en utvecklad koncentrationsförmåga och diciplin. Därför gynnar sporten också prestationerna i skolan och på jobbet.

För att börja skjuta pilbåge ser vi helst att man är 10 år eller äldre, på grund av fysiologiska anledningar. Observera att man kan aldrig vara för gammal för att börja skjuta pilbåge. Vår anläggning är också anpassad för personer med funktionsnedsättning. Du behöver inte ha någon egen utrustning utan får låna pilbåge, koger, pilar och allt som du behöver när du börjar skjuta.

Vanligtvis börjar Du en nybörjarkurs i några veckor för att sedan slussas in i våra ungdoms/seniorgrupper.

För mer information om nybörjarkursen så skicka ett mail till Hanna Janeke på This is a mailto linkI mailet kan du skriva namn och personnummer på de som vill börja i klubben.

Våra medlemsavgifter, träningstider och mer information om bågskytte kan du hitta här på hemsidan.

Uppdaterad: 2016-06-08 06:21