Sv. Bågskytteförbundet

Ursäkta röran...

(2019-10-14 22:32)
Vi bygger om! Som ni säkert märkt så bygger vi om lite på hemsidan för att försöka göra den lite mera lättnavigerad och logisk.

Nu är tiden inne för valberedningens inledande arbete inför Årsmöte/stämma 2020, vilket kräver samarbete med er ute i föreningar och distrikt

Så nu är vi alla skyttar och ledare hemma efter en intensiv tävlingsvecka i Mokrice, Slovenien nära gränsen till Kroatien.

Fält EM avslutat

(2019-10-07 22:01)
Så är EM i Fält avslutat i Slovenien för detta år. Som vanligt så var vårt landslag framgångsrikt och belade 5:e platsen efter Italien, Slovenien, Frankrike och Croatien. Totalt var det 10 som tog någon form av medalj av 26 länder

Fält-EM startar tisdag och avslutas med medaljmatcher på lördag

Dags att planera för träningstävlingen Korrespondensserien, där alla kan, får och bör vara med

Caroline Käck, Järnvägens BF Hallsberg har tilldelats Svenska Spels och RF:s Elitidrottsstipendium

Välutbildade ledare - HTU

(2019-09-19 10:29)
Behöver föreningen kompetens, behöver du kompetens eller behöver någon annan kompetens?

HTU 1

(2019-09-19 10:26)
Vi har nöjet att inbjuda till Högre tränarutbildning del 1, 1-3 november

Rolf Volungholen, ansvarig för förenings- och distriktsutveckling, välkomnar vår nyanställda föreningskonsulent Therese Lundqvist. Therese börjar anställningen i slutet av oktober.

Silver till Stine och brons till Lina och slutligen silver till Fredrik, vilken dag!

Knappt halvvägs in i kvällen har vi silver för herrlaget och guld för Kaarina. Mer återstår.

Sverige gör succé i Kanada, tre individuella guldmatcher och en i lag imorgon, samt en bronsmatch!,

Årets Jakt-SM som arrangeras av Angered lockar 200 bågskyttar. Visst saknas några favoriter pga 3d-VM men de får väl skylla sig själva när de missar SM-medaljerna.

Idag tisdag kör 3D-VM igång, rapporterna talar om ett lag i bra form

E-post: info@huskvarnabk.se