Sv. Bågskytteförbundet

NUM

(2019-06-26 06:56)
NUM börjar närma sig, är allt på plats, är du anmäld i rätt klass? Vill du skjuta i blågul tröja?

Årets utomhuskorre är nu genomförd

Samtliga tävlingar, inklusive DM(om samtidigt som annan tävling skall två ansökan göras) som skall in i tävlingskalendern framledes skall ansökas via vår resultatdatabas.

Ett litet men nog så naggande gott landslag åker på egen finansiering till Berlin

Joakim Limås och Hampus Borgström kommer delta på World Cup i Berlin 2-7 juli

Christine Bjerendal vinner tävlingen om de tre sista platserna till OS-2020 på detta VM i Holland.

Klockan 15:15 idag går Christine Bjerendal upp i 1/16 mot Hye Jin Chang, Sydkorea.

FK Lennart Nordsvahn har gjort sitt första urval

Förbundskapten Lennart Nordsvahn har nu tagit ut en första omgång av skyttar till 3D-VM i Kanada

Det svenska damlaget lyckades tyvärr inte med bedriften att vinna mot 7:e-rankade Ukraina och ta sig vidare till 1/4-final. Förlust 3-5, men vilken fantastisk insats av de svenska damerna.

5-1 mot 10:e-rankade USA är en oerhörd framgång för svenskt bågskytte och nu väntar 7:e-rankade Ukraina på onsdag 12/6 kl 16.30.

Högsta kvalresultatet på nästan 20 år, det är vad damlaget presterat på tavel-VM i Amsterdam. Elin Kättström, Erika Jangnäs och Christine Bjerendal kvalade tillsammans in till elimineringen på en 23:e plats och ställs mot 10:e-rankade USA idag på fm.

Nya ledare i Elitseriens två klasser, Stefan Nilsson tog över efter Jonatan Andersson respektive Anton Edstrand efter Erik Persson, efter omgång 6.

Inomhus-SM för seniorer?

(2019-05-29 22:03)
Ska vi ha något sådant 2020 så måste någon sätta fart(tänk Idas sommarvisa)

Nu är även damerna på recurvesidan utvalda inför VM i den Bosch, Nederländerna 9-16 juni.

E-post: info@huskvarnabk.se