Terminsstart, Silverpilen och arbetsdagar

13 JUN 2018 07:22
Nu tar ungdomsträningen sommarlov. Men innan semester ska vi måla gamla klubbstugan.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2018 07:24

Målning av gamla klubbstugan

Den gamla klubbstugan har stort behov av målning. Vi behöver hjälp med att måla och kommer att ha en arbetskväll onsdagen den 20 juni klockan 18.00.

Träningsstart HT18

Träningen börjar onsdagen den 8 augusti klockan 17.45.

Silverpilen

Huskvarna Bågskytteklubbs egna taveltävling Silverpilen arrangeras söndagen den 12 augusti. Klubbens ungdomar är givetvis välkomna att tävla. Info om anmälan kommer att finnas på vår hemsida.

Vi behöver hjälp innan och under tävlingen med servering, parkering, ställa iordning tavelbanan m.m. För att förbereda oss inför tävlingen har vi arbetsdag den 11 augusti klockan 10.00. Du behöver inte kunna något om bågskytte för att hjälpa till. Vi är tacksamma för all hjälp från ungdomar och föräldrar.

Ha en riktigt skön sommar så syns vi till höstterminen igen!

Skribent: Hanna Janeke