KM och läger

2017-08-29 17:50
Lördag den 2 september är det KM utomhus. Efter KM fortsätter vi med ett ungdomsläger.
  • Uppdaterad: 2017-08-29 17:52

KM

Tävlingsstart klockan 10.00. Inskjutning och uppackning sker innan så kom ca en timme innan tävlingsstart. KM är en kombinationsrond med jakt, fält, 3D och tavla. Efter KM bjuds på lunch för alla deltagare.

Undomsläger

Lägret börjar med KM och avslutas söndag klockan 15.00. Alla ungdomar i föreningen är välkomna att delta. Lägret sponsrar av Café Silverpilen och är därför gratis. Anmälan sker via mail till Hanna Janeke This is a mailto link senast  den 30 augusti.

Under lägret behöver vi föräldrar som kan hjälpa till med maten. Ange i anmälan om förälder kan hjälpa till någon dag. Under lägret kommer vi att skjuta både inne och ute. Ta därför med kläder för både inomhus och utomhus.

Packlista

Inneskor
Stövlar/kängor/skor för skogsrunda
Klubbkläder om du har några