Träffpunkten

Träffpunkten är Huskvarna Bågskytteklubbs skjuthall och klubbstuga. Vi är alla stolta över att ha en av de få anläggningar i bågskyttesverige som kan behandla alla samtliga dicipliner på ett och samma ställe. Klubbstugan innehåller ett samlingsrum med platser för ca 80-100 personer, med anslutning till ett nyrenoverat (2009) och välutrustat kök. Det finns även en skjuthall för större tillställningar eller prova-på skjutning, en hall som mäter tjugofem meter i längd och tolv meter i bredd.

Som medlem har du möjlighet att kostnadsfritt låna Träffpunkten för kalas eller prova-på skjutning. Det kommer dock med ett stort ansvar och för att föreningen ska kunna utse en ansvarig hyresgäst så har ett hyreskontrakt tagits fram.

Du kan ladda ner det här.

Uppdaterad: 2016-06-08 06:22